Parafiinihoito käsille

Lämmin parafiinihoito on tehokas erikoishoito kuiville ja karheille käsille. Parafiini tehostaa vaikuttavien aineiden imeytymistä ihoon ja hoito vahvistaa ihokudosta, vähentää kuivuudesta johtuvia ryppyjä ja parantaa verenkiertoa. Ihosta tulee pehmeä ja silkkisen tuntuinen. Lisäksi hoito on mukavan rentouttava kokemus.

Jo yksikin hoito antaa näkyviä tuloksia, mutta parafiinikylpy olisi hyvä toistaa parin viikon päästä, jotta saavutetaan paras mahdollinen tulos ja ihon uudistuminen onnistuu.

Parafiinikäsihoito sopii erityisen hyvin pakkasen ja viiman kuivattamalle talvi-iholle ja soveltuu mainiosti myös nivelrikkoiset ja reumaisten käsien hoitoon.

Hemmotteleva parafiinihoito käsille: Hoidon aluksi kädet kuoritaan kosteuttavalla kuorintavoiteella jotta hoitavat aineosat imeytyvät mahdollisimman tehokkaasti. Tarvittaessa levitetään käsille myös naamio ja kynsinauhoille öljy jonka jälkeen kädet upotetaan 3 kertaa parafiiniin. Tämän jälkeen kädet laitetaan lämpöhansikkaisiin hoidon tehostamiseksi. Aikaa varataan 30 min.

Parafiinihoidon jälkeen käden iho on syväkosteutettu ja pystyy paremmin vastaanottamaan käsivoiteiden hoitavia ja kosteuttavia aineita.


Hemmottelevan parafiinihoidon hinta on 39 €. Tilaa LAHJAKORTTI

Parafiinihoito kynsihuollon yhteydessä 29 €. ( sis. hoitava naamio, kynsinauhaöljy ja parafiini)

Sopii niin naisille kuin miehille

HINNASTO