Varpaankynsien geelaus

Kauniit kynnet kaikille varpaisiin luonnollisella ranskalaisella manikyyrillä (valkoiset kärjet) tai värillisellä geelillä tai kestolakkauksella väreineen.

Varpaisiin voidaan tehdä kauniit kynnet kahdella eri tavalla.

Varpaiden geelilakkaus soveltuu henkilölle, jonka kynnet ovat kunnossa ja valmiit lakattavaksi sellaisenaan. Kestolakka kestää varpaissa n. 4-7 viikkoa riippuen kynnen kasvusta.

Toinen tapa, Wilde Pedique geelaus, mahdollistaa kauniiden kynsien tekemisen vaurioituneille varpaiden kynsille. Geelaus uusitaan n. 4-6 viikon välein.

Varpaankynsien geelaus Wilde Pedique 55€, varpaiden geelilakkaus 45€

Katseiden kestävät varpaat, Wilde Pedique varpaankynsien geelaus mahdollistaa vaurioituneen kynnen korjaamisen uuden kynnen veroiseksi.

Iloitse varpaistasi ja uskalla näyttää ne!Wilde-Pedique
geelaus

Ainutlaatuinen menetelmä varpaan kynsille

WILDE-PEDIQUE -geeli sopii kaikille, sekä terveille että ongelmista kärsiville varpaankynsille.
Geelauksen avulla voidaan toteuttaa kauniita ranskalaisia tai koristeltuja geelauksia.

Kynsiä huolletaan noin kahden kuukauden välein. Hoitokertojen välillä kynsille ei tarvitse tehdä muuta kuin tarvittaessa lyhentää kynnen pituutta viilaamalla.

Moni ihminen kärsii kynsisairauksista tai kynnen huonosta kasvusta. Suurin osa näistä kynsisairauksista näkyy hyvin ja siksi esim. sandaalien käyttö tuntuu vaikealta.

Varsinkin iso varvas saattaa usein olla hieman epämuodostunut tai värjääntynyt. Joskus se saattaa irrota kynsipedistä kokonaan. Etenkin kesäisin tällaiset sairaudet aiheuttavat häpeilyä ja jalkojen näyttäminen on vaikeaa.

LCN on jo yli kolmekymmentä vuotta kehittänyt synteettisiä valokovetteisia geelejä. Nyt on kehitetty uudenlainen valokovetteinen geeli varpaan kynsille: WILDE-PEDIQUE.

WILDE-PEDIQUE on elastinen yksikomponenttigeeli, joka mukautuu jalan liikkeeseen. Geeli suojaa erittäin hyvin kynttä sekä antaa tasaisen pinnan. Se tasoittaa epätasaisuudet ja epämuodostumat. Se häivyttää värivirheitäj a pidentää tarvittaessa varpaan kynnen.