Geelilakkaukset

LCN LAQISH, varpaankynsien geelilakkaus

LCN tarjoaa markkinoiden parhaimman UV-kynsilakan pedikyyreihin.

Laqish on tavallisen kynsilakan ja UV-geelilakan yhdistelmä.
» Upea kiilto ja kesto jopa 4 viikon ajaksi
» Heti kuiva
» Hyvästi kynnen värjääntyminen
» Sisältää Piroton-Olamiinia
» Eläinystävällinen

Valitse upeista väreistä sinulle sopiva.


LCN Recolution geelilakka

LCN Recolution-geelilakkaus on maailmanlaajuinen menestys kynsistudioissa. Tarjolla kaunis ranskalainen manikyyri tai värilakkaus, joka kestää jopa 4 viikkoa. Rakastut lopputulokseen!

LCN Recolution-geelilakkaus

- ei sisällä liuottimia

- kesto jopa 4 viikkoa

- laaja värivalikoima

- joka vuosi uudet trendisävyt

Jessica- Geleration, geelilakka

Jessica GELeration

Loistava vaihtoehto kynsien lakkaajalle.

Yhdysvaltalaisen Jessica tuotemerkin kehittämä GELeration antaa upean kestävän lakan jopa 3 viikoksi. Lakkaus on yksinkertainen ja nopea tehdä, lopputulos on ohut ja kiiltävä.

LAKKAUS:
Geelilakkaus on tarkoitettu terveelle luonnonkynnelle ja koska geelilakkaus on yhtä ohut kuin tavallinen kynsilakka, sillä ei voida rakentaa omaa luonnonkynttä. Tämä tarkoittaa sitä, että kynnen muotoa ja pituutta ei voida geelilakalla muuttaa. Mikäli luonnonkynnen pinta on hieman epätasainen, tätä voidaan kuitenkin geelilakkauksella korjata/peittää.

HUOLTO:
Kynnet tulee huoltaa säännöllisesti noin 3 viikon välein. Huoltoväli vaihtelee riippuen asiakkaan oman kynnen kasvusta ja siitä kuinka kuluttavassa käytössä kynnet ovat olleet. Huollon yhteydessä vanha lakka poistetaan siihen tarkoitetulla hellävaraisella poistoaineella. Tämän jälkeen kynnelle levitetään uusi lakka. Värivaihtoehtoja on paljon ja geelilakalla voi myös tehdä kauniin kestävän ranskalaisen manikyyrin.

Geelilkkauksen tekemiseen varataan aikaa 1 tunti ja huoltoon menee hieman kauemmin.

Huoltoaika kannattaa sopia jo samalla, kun kynnet lakataan ensimmäistä kertaa.

Geelilakkauksen poisto
Mikäli haluat luopua geelilakkauksesta, varaa aika kynsimuotoilijalta sen poistoon. Geelilakkaus poistetaan niin, että oma kynsi ei vahingoitu ja samalla saat ohjeet kynnen hoidolle jatkossa.